Naimas Skönhetssalong …

 

I en modern, kreativ och livfull miljö hjälper våra frisörer dig att hitta ditt vackraste Jag. Vi ger dig förslag och idéer på frisyrer som fungerar för dig, ditt hår och ditt liv. Deras långa erfarenhet ger dig den bästa vården av ditt hår.

Frisyrer som inte bara ser bra ut när du går härifrån, utan frisyrer som fungerar varje dag fram till ditt nästa återbesök.

Naimas Skönhetssalong är en salong med Attityd, skicklighet och kunskap som utmärker våra duktiga frisörer. De levererar de absolut bästa kreativa, klippningarna, färgerna, omformningarna och den bästa stylingen till en mer och mer krävande, trendmedveten konsument.

Naimas Skönhetssalong har under 16 år gett sina kunder en högklassig service med stor erfarenhet och vänligt bemötande.

Vi har handikappsvänliga lokaler och inredning.

Vi erbjuder bla:

Vi på Naimas Skönhetssalong har mångårig erfarenhet av att med modern laserteknik ta bort hårväxt med IPL och vi erbjuder permanent hårborttagning med IPL, från 200:-.

På Naimas Skönhetssalong använder vi Q-switchad Nd:YAG-laser och IPL (Förkortning av Intense Pulsed Light) vid borttagning av tatuering, från 200:-.

Metoden att ta bort tatueringar med laser är väl beprövad och dokumenterad men det ska sägas på en gång, det är betydligt lättare att skaffa en tatuering än att ta bort den.
Det är i princip omöjligt att ge en förutsägelse hur behandlingen kommer att gå per telefon. Vi rekommenderar därför alltid ett besök hos oss för fri konsultation.

Du är mycket välkommen till oss!

Tillbaka …

Medlem i Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

SLMS

 

Comments are closed.