Mer om mig …

 

Nu ska jag berätta lite om mig själv.

Jag är född i Syrien och 1990 flyttade jag till Sverige.

Jag har alltid älskat att hålla på med hår så jag tog chansen och utbildade mig till hårfrisörska. Att få jobba med sin hobby är underbart (jag älskar verkligen mitt jobb). Att skapa olika frisyrer och förvandla dem efter mina kunders önskningar med min förmåga och min långa erfarenhet från olika länder, skänker mig stor lycka när jag ser glädjen i mina kunders ögon.

Det är ett kreativt skapande och en stor utmaning, aldrig ge upp och alltid göra det bästa jag kan. Jag blir alltid glad när jag får beröm, men inget kan mäta sig med ett barns beröm och glädje, då blir jag varm i hjärtat.
 
 

Obama mc

Obama på mammas motorcykel.


 

Min fritid ägnar jag mig åt olika saker beroende på vädret.

Först och främst min underbara familj. Mina barn och min underbara busiga chihuahua Obama som är föddes den 3 Augusti 2012.
 
Under flera år har jag varit engagerad i Norrköpings Qvinnliga Företagare och sedan ca två år haft förtroendet att vara deras Ordförande.
 
 
 

FRG (frivillig resurs gruppen) korvgrillning med Björn Eriksson och Naima

Så här trevligt kan det va på bilkåren, Björn Eriksson var med oss och grillade korv.

 
 
 
Sedan är jag Bilkårist och medlem i FRG (frivillig resurs gruppen) som träffas och fortbildar sig under fler tillfällen varje år.

 

Jag älskar orientalisk dans och har under fler år varit dansinstruktör vid kurser anordnade av ABF.

Och sist men inte minst min MC, jag älskar min skrutthoj den bästa jag vet.

Varmt välkommen!

Comments are closed.